Ταινίες περιθωρίων μελαμίνης

Οι ταινίες περιθωρίων μελαμίνης LEON αποτελούν εγγύηση ποιότητας και πιστής απόδοσης χρωμάτων που ταιριάζουν απόλυτα σε όλες τις μελαμίνες των μεγαλύτερων εργοστασίων παραγωγής μελαμίνης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής διατίθενται προφίλ μελαμίνης της standar, ευέλικτης και έξτρα ευέλικτης ποιότητας. Υπάρχουν ρολά με κόλλα, σε όλες τις διαστάσεις από 20mm έως 60mm σε μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, ενώ τα ρολά χωρίς κόλλα είναι διαθέσιμα σε διαστάσεις από 20mm έως 310mm.

Διαθέσιμα είναι επίσης ρολά Laminate ποιότητας για την επένδυση πόρτας και κάσας. Eίναι κατάλληλα για να καλύψουν ακόμη και επιφάνειες ιδιαίτερα καμπυλωτές. Το φάρδος των ρολών είναι 1,30μ., δίνεται ωστόσο η δυνατότητα τεμαχισμού του ρολού σε μικρότερο φάρδος, ανάλογα με τις διαστάσεις που εξυπηρετούν τον κατασκευαστή.

Η πολυετής πείρα μας, η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους παραγωγής μελαμίνης της Γερμανίας, οι ασυναγώνιστες τιμές και η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχουν καθιερώσει στην πρώτη θέση στον χώρο αυτό.

Δείτε τον κατάλογο